Betalingswijze


Betalingswijze:

In de regel wordt de bestelling direct verzonden. 

1 - BETALING
Zodra wij uw bestelling hebben verwerkt ontvangt u per e-mail een bevestiging met alle belangrijke informatie, zoals het totaalbedrag, rekeningnummer en opdrachtnummer. Nadat u de producten ontvangen heeft kunt u de factuur betalen.
Voor betalingen kunt u gebruik maken van het volgende ING bankrekeningnummer: 
NL84 INGB 0006211746 tnv VIRGINIA-S HEALTH BEAUTY CARE.  

Wij doen ons best uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken, zodat u ook zo snel mogelijk de producten in ontvangst kunt nemen. 


2 - VEILIG BETALEN MET IDEAL 
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
Hoe werkt iDEAL? U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Virginia's Health and Beauty Care wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. 


3 - BETALEN VIA PAYPAL
PayPal is de veiligste en meest efficiënte manier om mee te betalen. U kan betalen vanaf uw bank of giro, creditcard, of via het saldo van uw PayPal-rekening. Kosten per PayPal betaling 4% van het totaal bedrag.

4 - ZELF AFHALEN VAN BESTELLINGEN: 
Zelf afhalen is mogelijk na telefonische afspraak, u betaalt van te voren of contant bij ontvangst.

Met vriendelijke groeten,
Virginia's Health and Beauty Care
Virginia van den Brink
Boedijnhof 157
1628 SH Hoorn

Telefoon: 0229-852863 of 06-20422422
Email: info@afvallen24uurservice.nl

K.V.K 37098298
BTW 1325.12.907.B.01

ONAFHANKELIJK HERBALIFE DISTRIBUTEUR

Herbalife is aangesloten bij de Vereniging van Directe Verkoop Nederland.