Aankomen


Gezond zijn is het bereiken van een gezond gewicht en dit gewicht behouden. Formule 1 voedingsshake kan u helpen uw doelstelling te bereiken, neem als onderdeel van gezonde voeding twee shakes per dag als onderdeel van uw aankom programma. Onwikkeld door Herbalife's voedingsexperts. Formule 1 bevat vitaminen en mineralen, soja proteine, koolhydraten en gezonde vezels. Mix twee eetlepels Formule 1 met 250ml halfvolle melk om een heerlijke voedingsshake te maken.
Om uzelf echt te verwennen kunt u ook nog uw favoriete fruit toevoegen of een combinatie van twee van uw favoriete smaken maken. 

Om prijzen te zien en om Herbalife te bestellen,  moet je je eerst registeren

90 % van de mensen die bij Afvallen met shakes registreert wordt klant. 
Registreer ook, log in en zie waarom!

01 - Formula 1 maaltijdreep

01 - Formula 1 maaltijdreepEen Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep heeft alle goede voedingsstoffen die ook in een F1 shake of evenwichtige maaltijd zitten. Wanneer u gewicht probeert te verliezen of te beheersen, is het belangrijk een voedzaam en uitgebalanceerd dieet te behouden. Dit kan lastig zijn als makkelijke en smakelijke opties niet tot de mogelijkheden behoren. Een evenwichtige maaltijd als de Formula 1 Shake of Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep helpt u uw calorie-inname te controleren en zo uw gewicht te beheersen. Ze zorgen ook voor voldoende essentiële vitaminen en mineralen, koolhydraten en proteïnen. Caloriebeheersend met ongeveer 207 kcal per reep. 13 g proteïne in iedere reep om u te helpen magere spiermassa op te bouwen. 8 g vezels per reep om tegemoet te komen aan de dagelijkse vezelbehoefte. Geschikt voor vegetariërs. Doos met 7 maaltijdrepen. Verkrijgbaar in de smaken rood fruit yoghurt en chocolade.

Gebruik Geniet dagelijks van een Evenwichtige Maaltijdreep als een evenwichtige maaltijd optie.


22.05  euro 15.20
Aantal  01 - Formule 1 Shake zakjes

01 - Formule 1 Shake zakjesFormule 1 voedingsshake één portie zakje. Ideaal als u vaak van huis bent. Stop één of twee zakjes in uw tas, zodat u geen enkel excuus meer heeft. Een zakje is eenvoudig te bereiden, biedt de juiste hoeveelheid en dezelfde voedingseigenschappen als de Formule 1 bus. 7 zakjes van 26 gram.

Gebruik Geniet dagelijks van een of twee Formula 1 voedingsshakes als een evenwichtige maaltijd optie.


17.65  euro 12.20Aantal  01 - Formule 1 Voedingsshake

01 - Formule 1 VoedingsshakeWanneer u gewicht probeert te verliezen of te beheersen, dan is het belangrijk een voedzaam en uitgebalanceerd dieet te behouden. Een evenwichtige maaltijd als Formula 1 helpt u uw calorie-inname te beheersen en zorgt toch voor het voldoende binnenkrijgen van essentiële vitaminen en mineralen, koolhydraten en proteïnen. Caloriebeheersend: 220 kcal per portie, Formula 1 shakes zijn rijk aan proteïnen uit zuivel en soja (18 g per portie) en een goede optie als u magere spiermassa op wilt bouwen door training. Een Formula 1 shake is snel te bereiden en een handig evenwichtig alternatief voor een calorierijk ontbijt, lunch of diner.

Gebruik Geniet dagelijks van een Formula 1 shake als evenwichtige maaltijd optie. 
Meng twee eetlepels poeder (26 gram) met 250 ml halfvolle melk (vetarm). 
• Indien gebruikt voor gewichtsbeheersing: Vervang dagelijks twee maaltijden met deze heerlijke shake en eet één uitgebalanceerde maaltijd. 
• Voor evenwichtige voeding: Vervang dagelijks één maaltijd met een Formula 1 shake en eet twee uitgebalanceerde maaltijden.
Verkrijgbaar in zeven smaken: Cookies and Cream, Tropical Fruit, Vanille, Chocolade, Aardbeien, Toffee Appel Kaneel en Cappuccino. 550g.


46.25  euro 31.95
Aantal  01 - Formule 1 Voedingsshake - 780 gram Vanille

01 - Formule 1 Voedingsshake - 780 gram VanilleFormule 1 voedingsshake Vanille 780 gram 30 porties - incl. lepel 

Geniet dagelijks van een Formula 1 shake als evenwichtige maaltijdoptie. Meng twee eetlepels poeder (26 gram) met 250 ml halfvolle melk (vetarm).
• Indien gebruikt voor gewichtsbeheersing: Vervang dagelijks twee maaltijden met deze heerlijke shake en eet één uitgebalanceerde maaltijd.
• Voor evenwichtige voeding: Vervang dagelijks één maaltijd met een Formula 1 shake en eet twee uitgebalanceerde maaltijden.


56.65  euro 38.50Aantal  01 - Formule 1 Voedingsshake Vrij Van

01 - Formule 1 Voedingsshake Vrij VanVrij van lactose, soja en gluten als het volgens de voorschriften bereid wordt en tevens geschikt voor vegetariërs. Wanneer u gewicht probeert te verliezen of te beheersen, dan is het belangrijk een voedzaam en uitgebalanceerd dieet te behouden. Een evenwichtige maaltijd als Formula 1 helpt u uw calorie-inname te beheersen en zorgt toch voor het voldoende Binnen krijgen van essentiële vitaminen en mineralen, koolhydraten en proteïnen. 

Gebruik Geniet dagelijks van een Formula 1 shake als evenwichtige maaltijd optie. 
Meng twee eetlepels poeder (26 gram) met 250 ml halfvolle melk (vetarm). 
- Indien gebruikt voor gewichtsbeheersing: Vervang dagelijks twee maaltijden met deze heerlijke shake en eet één uitgebalanceerde maaltijd. 
- Voor evenwichtige voeding: Vervang dagelijks één maaltijd met een Formula 1 shake en eet twee uitgebalanceerde maaltijden. 
F1 Vrij Van Shake Vrij van gluten, lactose of soja, zodat u Herbalife’s meest populaire producten niet meer hoeft te missen. Biedt een uitstekende balans van hoogwaardige erwtproteïne, essentiële micronutriënten en toegevoegde plantenextracten en kruiden. 550g.


50.90  euro 34.95Aantal  02 - Formule 2 Multivitamine Mannen Vrouwen

02 - Formule 2 Multivitamine Mannen VrouwenFormula 2 Multi vitaminen, uw dagelijkse Multi vitaminen met meer dan 15 vitaminen en mineralen om u te helpen uw ADH te bereiken. Helpt u bij het bereiken van uw dagelijkse vitaminen- en mineralenbehoefte als onderdeel van een evenwichtig en uitgebalanceerd dieet. Vitamine A, foliumzuur, B6, B12 en zink helpen bij het onderhouden van de normale functie van het immuunsysteem. Calcium en fosfor voor het onderhoud van goede botten en tanden. Het is belangrijk om gevarieerde en uitgebalanceerde maaltijden in uw dagelijkse dieet te hebben. Als uw levensstijl hectisch is en u het lastig vindt de juiste balans te vinden, ondersteun uw lichaam dan met F2 Multi vitaminen complex dat de essentiële vitaminen en mineralen biedt die uw lichaam nodig heeft. 

Gebruik Driemaal daags één tablet bij de maaltijd. Dit product kan gebruikt worden samen met de Herbalife Formula 1 Voedingsshakemix. 90 tabletten.


21.95  euro 13.20
Aantal  03 - Formule 3 Proteine Poeder

03 - Formule 3 Proteine PoederFormula 3 is een makkelijke manier om uw proteïne inname te personaliseren als ondersteuning bij gewichtsbeheersing of training. Rijk aan soja- en wei proteïne om magere spiermassa te helpen bouwen en vitale botten te behouden. 

Gebruik Een theelepel poeder (6 g) levert 5 g proteïne. Neem dagelijks één tot vier porties. Formula 3 kan toegevoegd worden aan uw Herbalife Formula 1 shake of door andere voedingsmiddelen geroerd worden, zoals sauzen, soepen en jus. 240g.


34.30  euro 23.70Aantal  04 - Vezel en kruidentabletten

04 - Vezel en kruidentablettenHerbalife is erg blij mee te kunnen delen dat de formule van Vezel & Kruiden aangepast is.

Het kan soms moeilijk zijn om aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 25gr vezels per dag te voldoen. Nieuwe Vezel & Kruiden bevat 3gr per dagelijkse portie, om u te helpen dit te behalen - het bevat zowel oplosbare als onoplosbare vezels met toegevoegde inuline vezels.

Wat is er veranderd? 
- Vezel inhoud is toegenomen met +94% (van 1,55g naar 3g per dagelijkse portie) 
- Bevat nu zowel oplosbare als onoplosbare vezels , met toegevoegde inulinevezels
- Totale botanische inhoud toegenomen - dit was 85mg, nu 100mg per tablet
- Peterselie toegenomen van 10mg naar 100mg per tablet
- Andere kruiden verwijderd - papaya, hibiscus, pepermunt, kamille, eucalyptus, sinaasappelbloesem, venkel, appelcider
- Grootte van tablet - was 686mg, nu 900mg

Wat is er niet veranderd?
- Totaalportie blijft hetzelfde - 30 porties per pot
- Hoeveelheid per dag blijft hetzelfde - 6 tabletten per dag
- 180 tabletten per pot

Gebruik Neem twee tabletten bij iedere maaltijd, driemaal per dag. Dit product kan gebruikt worden samen met de Herbalife Formula 1 Voedingsshakemix en het Herbalife Formula 2 Multivitaminencomplex. 180 tabletten.


18.50  euro 12.50Aantal  05 - Proteine repen

05 - Proteine repenHerbalife Proteïnerepen zijn een heerlijk, evenwichtig tussendoortje. Elke Herbalife proteïnereep bevat ongeveer 140 calorieën*en bijna 10 g hoogwaardige zuivelproteïne, wat kan helpen bij het opbouwen van magere spiermassa. Ongeveer 140 kcal per reep, wat minder is dan in veel gangbare chocoladerepen. Een uitgebalanceerde combinatie van 10 g proteïne en 15 g koolhydraten 
Rijk aan vitaminen B1, B2, B6, vitamine E en pantotheenzuur. Verkrijgbaar in de heerlijke smaken chocolade-pinda, vanille-amandel en citroen. 

Gebruik Eén of twee repen per dag als evenwichtig tussendoortje. Een doos bevat 14 repen.


17.65  euro 15.35
Aantal  16 - N.R.G. tabletten

16 - N.R.G. tablettenNRG-tabletten bevatten cafeïne uit guarana om de alertheid te helpen bevorderen en het gevoel van mentale vermoeidheid te helpen verminderen. Guarana, gemengd met orange pekoe, een traditionele zwarte thee met een fijn een rijke smaak. Bevat 32mg cafeïne uit guarana. Supplementeren met guarana kan een goede optie zijn om u gefocust en energiek te houden. Guarana is een plant die zijn oorsprong vindt in Zuid-Amerika en al eeuwenlang wordt gebruikt door de Amazone-Indianen voor het cafeïnegehalte.

Gebruik Neem dagelijks twee tot vier tabletten. 60 tabletten.


23.15  euro 16.30Aantal