Afslanken


Welkom bij Herbalife! Producten die de oplossing bieden waar u naar op zoek bent. Een gezonde, actieve levensstijl begint met een ideaal gewicht. Bereik en behoud uw gezonde gewicht met onze gezonde voeding. Miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken al jaren onze Formule 1 shakes voor gewichtsbeheersing en gezonde voeding  met maar 200 calorieën per voedingsshake. Om af te slanken 2 Formule 1 voedingsshakes per dag, om uw gewicht te handhaven 1 shake per dag. U BENT WAT U EET!

01 - Formula 1 maaltijdreep

01 - Formula 1 maaltijdreepEen Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep heeft alle goede voedingsstoffen die ook in een F1 shake of evenwichtige maaltijd zitten. Wanneer u gewicht probeert te verliezen of te beheersen, is het belangrijk een voedzaam en uitgebalanceerd dieet te behouden. Dit kan lastig zijn als makkelijke en smakelijke opties niet tot de mogelijkheden behoren. Een evenwichtige maaltijd als de Formula 1 Shake of Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep helpt u uw calorie-inname te controleren en zo uw gewicht te beheersen. Ze zorgen ook voor voldoende essentiële vitaminen en mineralen, koolhydraten en proteïnen. Caloriebeheersend met ongeveer 207 kcal per reep. 13 g proteïne in iedere reep om u te helpen magere spiermassa op te bouwen. 8 g vezels per reep om tegemoet te komen aan de dagelijkse vezelbehoefte. Geschikt voor vegetariërs. Doos met 7 maaltijdrepen. Verkrijgbaar in de smaken rood fruit yoghurt en chocolade.

Gebruik Geniet dagelijks van een Evenwichtige Maaltijdreep als een evenwichtige maaltijd optie.


22.05  euro 15.20
Aantal  01 - Formule 1 Shake zakjes

01 - Formule 1 Shake zakjesFormule 1 voedingsshake één portie zakje. Ideaal als u vaak van huis bent. Stop één of twee zakjes in uw tas, zodat u geen enkel excuus meer heeft. Een zakje is eenvoudig te bereiden, biedt de juiste hoeveelheid en dezelfde voedingseigenschappen als de Formule 1 bus. 7 zakjes van 26 gram.

Gebruik Geniet dagelijks van een of twee Formula 1 voedingsshakes als een evenwichtige maaltijd optie.


17.65  euro 12.20Aantal  01 - Formule 1 Voedingsshake

01 - Formule 1 VoedingsshakeWanneer u gewicht probeert te verliezen of te beheersen, dan is het belangrijk een voedzaam en uitgebalanceerd dieet te behouden. Een evenwichtige maaltijd als Formula 1 helpt u uw calorie-inname te beheersen en zorgt toch voor het voldoende binnenkrijgen van essentiële vitaminen en mineralen, koolhydraten en proteïnen. Caloriebeheersend: 220 kcal per portie, Formula 1 shakes zijn rijk aan proteïnen uit zuivel en soja (18 g per portie) en een goede optie als u magere spiermassa op wilt bouwen door training. Een Formula 1 shake is snel te bereiden en een handig evenwichtig alternatief voor een calorierijk ontbijt, lunch of diner.

Gebruik Geniet dagelijks van een Formula 1 shake als evenwichtige maaltijd optie. 
Meng twee eetlepels poeder (26 gram) met 250 ml halfvolle melk (vetarm). 
• Indien gebruikt voor gewichtsbeheersing: Vervang dagelijks twee maaltijden met deze heerlijke shake en eet één uitgebalanceerde maaltijd. 
• Voor evenwichtige voeding: Vervang dagelijks één maaltijd met een Formula 1 shake en eet twee uitgebalanceerde maaltijden.
Verkrijgbaar in zeven smaken: Cookies and Cream, Tropical Fruit, Vanille, Chocolade, Aardbeien, Toffee Appel Kaneel en Cappuccino. 550g.


46.25  euro 31.95
Aantal  01 - Formule 1 Voedingsshake - 780 gram Vanille

01 - Formule 1 Voedingsshake - 780 gram VanilleFormule 1 voedingsshake Vanille 780 gram 30 porties - incl. lepel 

Geniet dagelijks van een Formula 1 shake als evenwichtige maaltijdoptie. Meng twee eetlepels poeder (26 gram) met 250 ml halfvolle melk (vetarm).
• Indien gebruikt voor gewichtsbeheersing: Vervang dagelijks twee maaltijden met deze heerlijke shake en eet één uitgebalanceerde maaltijd.
• Voor evenwichtige voeding: Vervang dagelijks één maaltijd met een Formula 1 shake en eet twee uitgebalanceerde maaltijden.


56.65  euro 38.50Aantal  01 - Formule 1 Voedingsshake Vrij Van

01 - Formule 1 Voedingsshake Vrij VanVrij van lactose, soja en gluten als het volgens de voorschriften bereid wordt en tevens geschikt voor vegetariërs. Wanneer u gewicht probeert te verliezen of te beheersen, dan is het belangrijk een voedzaam en uitgebalanceerd dieet te behouden. Een evenwichtige maaltijd als Formula 1 helpt u uw calorie-inname te beheersen en zorgt toch voor het voldoende Binnen krijgen van essentiële vitaminen en mineralen, koolhydraten en proteïnen. 

Gebruik Geniet dagelijks van een Formula 1 shake als evenwichtige maaltijd optie. 
Meng twee eetlepels poeder (26 gram) met 250 ml halfvolle melk (vetarm). 
- Indien gebruikt voor gewichtsbeheersing: Vervang dagelijks twee maaltijden met deze heerlijke shake en eet één uitgebalanceerde maaltijd. 
- Voor evenwichtige voeding: Vervang dagelijks één maaltijd met een Formula 1 shake en eet twee uitgebalanceerde maaltijden. 
F1 Vrij Van Shake Vrij van gluten, lactose of soja, zodat u Herbalife’s meest populaire producten niet meer hoeft te missen. Biedt een uitstekende balans van hoogwaardige erwtproteïne, essentiële micronutriënten en toegevoegde plantenextracten en kruiden. 550g.


50.90  euro 34.95Aantal  02 - Formule 2 Multivitamine Mannen Vrouwen

02 - Formule 2 Multivitamine Mannen VrouwenFormula 2 Multi vitaminen, uw dagelijkse Multi vitaminen met meer dan 15 vitaminen en mineralen om u te helpen uw ADH te bereiken. Helpt u bij het bereiken van uw dagelijkse vitaminen- en mineralenbehoefte als onderdeel van een evenwichtig en uitgebalanceerd dieet. Vitamine A, foliumzuur, B6, B12 en zink helpen bij het onderhouden van de normale functie van het immuunsysteem. Calcium en fosfor voor het onderhoud van goede botten en tanden. Het is belangrijk om gevarieerde en uitgebalanceerde maaltijden in uw dagelijkse dieet te hebben. Als uw levensstijl hectisch is en u het lastig vindt de juiste balans te vinden, ondersteun uw lichaam dan met F2 Multi vitaminen complex dat de essentiële vitaminen en mineralen biedt die uw lichaam nodig heeft. 

Gebruik Driemaal daags één tablet bij de maaltijd. Dit product kan gebruikt worden samen met de Herbalife Formula 1 Voedingsshakemix. 90 tabletten.


21.95  euro 13.20
Aantal  03 - Formule 3 Proteine Poeder

03 - Formule 3 Proteine PoederFormula 3 is een makkelijke manier om uw proteïne inname te personaliseren als ondersteuning bij gewichtsbeheersing of training. Rijk aan soja- en wei proteïne om magere spiermassa te helpen bouwen en vitale botten te behouden. 

Gebruik Een theelepel poeder (6 g) levert 5 g proteïne. Neem dagelijks één tot vier porties. Formula 3 kan toegevoegd worden aan uw Herbalife Formula 1 shake of door andere voedingsmiddelen geroerd worden, zoals sauzen, soepen en jus. 240g.


34.30  euro 23.70Aantal  04 - Vezel en kruidentabletten

04 - Vezel en kruidentablettenHerbalife is erg blij mee te kunnen delen dat de formule van Vezel & Kruiden aangepast is.

Het kan soms moeilijk zijn om aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 25gr vezels per dag te voldoen. Nieuwe Vezel & Kruiden bevat 3gr per dagelijkse portie, om u te helpen dit te behalen - het bevat zowel oplosbare als onoplosbare vezels met toegevoegde inuline vezels.

Wat is er veranderd? 
- Vezel inhoud is toegenomen met +94% (van 1,55g naar 3g per dagelijkse portie) 
- Bevat nu zowel oplosbare als onoplosbare vezels , met toegevoegde inulinevezels
- Totale botanische inhoud toegenomen - dit was 85mg, nu 100mg per tablet
- Peterselie toegenomen van 10mg naar 100mg per tablet
- Andere kruiden verwijderd - papaya, hibiscus, pepermunt, kamille, eucalyptus, sinaasappelbloesem, venkel, appelcider
- Grootte van tablet - was 686mg, nu 900mg

Wat is er niet veranderd?
- Totaalportie blijft hetzelfde - 30 porties per pot
- Hoeveelheid per dag blijft hetzelfde - 6 tabletten per dag
- 180 tabletten per pot

Gebruik Neem twee tabletten bij iedere maaltijd, driemaal per dag. Dit product kan gebruikt worden samen met de Herbalife Formula 1 Voedingsshakemix en het Herbalife Formula 2 Multivitaminencomplex. 180 tabletten.


18.50  euro 12.50Aantal  05 - Proteine repen

05 - Proteine repenHerbalife Proteïnerepen zijn een heerlijk, evenwichtig tussendoortje. Elke Herbalife proteïnereep bevat ongeveer 140 calorieën*en bijna 10 g hoogwaardige zuivelproteïne, wat kan helpen bij het opbouwen van magere spiermassa. Ongeveer 140 kcal per reep, wat minder is dan in veel gangbare chocoladerepen. Een uitgebalanceerde combinatie van 10 g proteïne en 15 g koolhydraten 
Rijk aan vitaminen B1, B2, B6, vitamine E en pantotheenzuur. Verkrijgbaar in de heerlijke smaken chocolade-pinda, vanille-amandel en citroen. 

Gebruik Eén of twee repen per dag als evenwichtig tussendoortje. Een doos bevat 14 repen.


17.65  euro 15.35
Aantal  08 - Aloe Drank Mango

08 - Aloe Drank MangoDe Herbal Aloëdrank, gemaakt van het verzachtende aloë verablad, is ookverkrijgbaar in mangosmaak. Het is een verfrissende drank die aloë verasap bevat en geen toegevoegde suikers om uw water een verfrissende, tropische smaak te geven. Of u nu uw gewicht probeert te beheersen of een druk en actief leven leidt, het kan soms moeilijk zijn om uw lichaam te voorzien van de benodigde 2-2,5 liter vocht iedere dag. De Herbal aloësiroop in de smaak mango biedt een ideale manier om te genieten van een evenwichtige, verfrissende en geweldig smakende drank om u te helpen uw vloeistofinname te verhogen. Een evenwichtiger alternatief voor de suikerhoudende frisdranken die veel Calorieën bevatten. Bevat 40% aloë verasap afkomstig van het aloë verablad. 

Gebruik Meng 3-4 dopjes (15-20 ml) met een ½ kopje (120 ml) water. 473ml


40.80  euro 28.00Aantal  08 - Aloe MAX

08 - Aloe MAXDeze Aloëdrank bevat 97% aloë veragel en biedt de hoogste concentratie aloë beschikbaar. Geniet van de voordelen van geconcentreerde aloë en geef uw water een verfrissende, evenwichtige twist. Herbal Aloë Max bevat 97% gel afkomstig van het aloë verablad en is voorzien van het kwaliteits keurmerk van de ‘Internationale Aloëwetenschap*’ (IASC). Bevat geen kunstmatige smaak-, kleur- of zoetstoffen. Laag in calorieën. De bevoorrading van de aloë vera wordt nu gedaan vanuit Herbalife Innovations and Manufacturing. Herbalife is eigenaar van het hele proces, van ‘Seed to Feed’! Goedgekeurd door de IASC. 

Gebruik Meng 3 dopjes (15 ml) met 120 ml water. 473ml52.50  euro 36.00Aantal  08 - Aloesiroop

08 - AloesiroopHerbal Aloësiroop is gemaakt van het aloëblad en is een verfrissende siroop met aloë verasap om water een verfrissende citrustwist te geven. Bevat 40% aloë vera sap afkomstig van het aloë verablad.  Toegevoegd aan water geeft de Herbal Aloësiroop een verfrissende smaak die u kan helpen meer water te drinken en zodoende kan helpen bij het bereiken van de benodigde vloeistofinname van 2 liter per dag. Bevat 22 kcal per portie van 15 ml. Of u uw gewicht nu wilt beheersen of een druk en actief leven leidt, het kan moeilijk zijn uw lichaam dagelijks van de benodigde 2 liter vloeistof te voorzien. 

Gebruik Meng 3-4 maatdopjes (15-20 ml) met 125 ml water. 473ml 40.80  euro 28.00Aantal  09 - Geroosterde Sojabonen

09 - Geroosterde SojabonenDit lekkere hartige tussendoortje is perfect als snack voor onderweg. Met 9g proteïne en 113 kcal per zakje, zijn Geroosterde Sojabonen een evenwichtiger alternatief voor andere hartige snacks zoals chips of crackers. Heerlijk van smaak – geroosterd en licht met zout besprenkeld. In handige individuele zakjes, ideaal voor wanneer u onderweg bent. Als u op zoek bent naar een evenwichtig, hartig tussendoortje. 

Gebruik Geniet op elk moment van de dag van een zakje (21,5g) Geroosterde Sojabonen. Dit product dient te worden gebruikt binnen een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet als onderdeel van een gezonde, actieve levensstijl. Doos met 12 zakjes. 18.20  euro 16.00Aantal  10 - Instant Kruidendrank

10 - Instant KruidendrankEen verfrissende drank, laag in calorieën en geïnfundeerd met groene en zwarte thee. Weinig calorieën – ongeveer 6 kcal per portie. Eén kopje Instant Kruidendrank bevat 85 mg cafeïne om te helpen de alertheid te verhogen en concentratie te verbeteren. Onze groene thee is uit water geëxtraheerd om u het beste uit groene thee te geven. Kan zowel warm als koud gedronken worden, afhankelijk van waar u zin in heeft. Deze unieke mix van orange pekoe – een traditionele zwarte thee, en groene thee, met extracten van de malvabloem, hibiscusbloem en kardemomzaad, is ontwikkeld om te doen herleven en verfrissen. Als u een drukke of actieve levensstijl leidt, voelt u zich wellicht vaak niet helemaal alert en heeft u moeite geconcentreerd te blijven. Met 6 kcal per portie is Instant Kruidendrank een verfrissende drank die zowel warm als koud gedronken kan worden.  Het is een geweldige manier om u te helpen uw dagelijks benodigde vloeistofinname te behalen. 

Gebruik Meng een ½ theelepel (ongeveer 1,7 g) met 250 ml heet of koud water. Instant Kruidendrank is een verfrissende drank die u op zichzelf kunt drinken of tijdens de maaltijd en bevat slechts 6,2 kcal per portie. 50 gram. - Verkrijgbaar in de smaken Original, Citroen, Framboos en Perzik 


28.75  euro 19.85
Aantal  10 - Instant Kruidendrank Original

10 - Instant Kruidendrank OriginalEen verfrissende drank, laag in calorieën en geïnfundeerd met groene en zwarte thee. Weinig calorieën – ongeveer 6 kcal per portie. Eén kopje Instant Kruidendrank bevat 85 mg cafeïne om te helpen de alertheid te verhogen en concentratie te verbeteren. Onze groene thee is uit water geëxtraheerd om u het beste uit groene thee te geven. Kan zowel warm als koud gedronken worden, afhankelijk van waar u zin in heeft. Deze unieke mix van orange pekoe – een traditionele zwarte thee, en groene thee, met extracten van de malvabloem, hibiscusbloem en kardemomzaad, is ontwikkeld om te doen herleven en verfrissen. Als u een drukke of actieve levensstijl leidt, voelt u zich wellicht vaak niet helemaal alert en heeft u moeite geconcentreerd te blijven. Met 6 kcal per portie is Instant Kruidendrank een verfrissende drank die zowel warm als koud gedronken kan worden.  Het is een geweldige manier om u te helpen uw dagelijks benodigde vloeistofinname te behalen. 

Gebruik Meng een ½ theelepel (ongeveer 1,7 g) met 250 ml heet of koud water. Instant Kruidendrank is een verfrissende drank die u op zichzelf kunt drinken of tijdens de maaltijd en bevat slechts 6,2 kcal per portie. Verkrijgbaar in de smaak 100 gram.


51.50  euro 35.55Aantal  21 - Gourmet tomatensoep

21 - Gourmet tomatensoepGourmet Tomatensoep is een hartige en voedzame snack met mediterrane kruiden voor een heerlijke smaak. Ongeveer 104 kcal per portie en dus het perfecte tussendoortje waar u zich niet schuldig over hoeft te voelen. Rijk aan proteïne (7 g) om u te helpen magere spiermassa op te bouwen. Rijk aan vezels (3,2 g) om u te helpen tegemoet te komen aan uw dagelijkse vezelinname Ideaal als onderdeel van uw evenwichtige, 5-kleine-maaltijdenplan. 8 keer zoveel proteïne als in normale tomatensoep* 
* The composition of foods; Foods Standards Agency en The Institute of Food Research in the UK, 2006. Gourmet Tomatensoep is een geweldig, hartig snackalternatief, of het nu iets warms en smakelijks is voor tussen de maaltijden door of een appetizer, of zelfs als tussendoortje laat op de avond. Houdt het evenwichtig en smakelijk zonder de calorieën zich op te laten stapelen. 

Gebruik Meng 2½ eetlepel (32 g) met 200 ml heet of koud water. Als u de Herbalife-lepel gebruikt, neem dan 2 grote en 2 kleine afgestreken schepjes. 45.40  euro 31.95Aantal