Gezond ontbijt


Start uw dag ook met een goed en gezond ontbijt! 

In 1 drinkontbijt zitten de alle belangrijkste voedingsstoffen die je nodig hebt voor een energieke dag! een heerlijk en makkelijk ontbijt! Geen dips meer, en als kadootje een maatje minder?? Een gezond ontbijt voorziet het lichaam van alle vitale voedingsstoffen en energie. Hierdoor blijft de suikerspiegel makkelijk binnen de ideale waarden. Dit helpt gedurende de dag het verlangen naar koolhydraatrijke voeding te verminderen.
Op deze manier blijft de eetlust beter onder controle en verdwijnen de hongeraanvallen naar b.v. enkelvoudige suikers (zoals snacks, koek, chocolade, gebak, junkfood, frisdrank, etc.). Het lichaam blijft in balans en kan zijn eigen opgeslagen vet voor meer energie gaan gebruiken.

Aloe Drank Mango

Aloe Drank MangoDe Herbal Aloëdrank, gemaakt van het verzachtende aloë verablad, is ookverkrijgbaar in mangosmaak. Het is een verfrissende drank die aloë verasap bevat en geen toegevoegde suikers om uw water een verfrissende, tropische smaak te geven. Of u nu uw gewicht probeert te beheersen of een druk en actief leven leidt, het kan soms moeilijk zijn om uw lichaam te voorzien van de benodigde 2-2,5 liter vocht iedere dag. De Herbal aloësiroop in de smaak mango biedt een ideale manier om te genieten van een evenwichtige, verfrissende en geweldig smakende drank om u te helpen uw vloeistofinname te verhogen. Een evenwichtiger alternatief voor de suikerhoudende frisdranken die veel Calorieën bevatten. Bevat 40% aloë verasap afkomstig van het aloë verablad. 

Gebruik Meng 3-4 dopjes (15-20 ml) met een ½ kopje (120 ml) water. 473ml


40.80  euro 28.00Aantal  Aloe MAX

Aloe MAXDeze Aloëdrank bevat 97% aloë veragel en biedt de hoogste concentratie aloë beschikbaar. Geniet van de voordelen van geconcentreerde aloë en geef uw water een verfrissende, evenwichtige twist. Herbal Aloë Max bevat 97% gel afkomstig van het aloë verablad en is voorzien van het kwaliteits keurmerk van de ‘Internationale Aloëwetenschap*’ (IASC). Bevat geen kunstmatige smaak-, kleur- of zoetstoffen. Laag in calorieën. De bevoorrading van de aloë vera wordt nu gedaan vanuit Herbalife Innovations and Manufacturing. Herbalife is eigenaar van het hele proces, van ‘Seed to Feed’! Goedgekeurd door de IASC. 

Gebruik Meng 3 dopjes (15 ml) met 120 ml water. 473ml52.50  euro 36.00Aantal  Aloesiroop

AloesiroopHerbal Aloësiroop is gemaakt van het aloëblad en is een verfrissende siroop met aloë verasap om water een verfrissende citrustwist te geven. Bevat 40% aloë vera sap afkomstig van het aloë verablad.  Toegevoegd aan water geeft de Herbal Aloësiroop een verfrissende smaak die u kan helpen meer water te drinken en zodoende kan helpen bij het bereiken van de benodigde vloeistofinname van 2 liter per dag. Bevat 22 kcal per portie van 15 ml. Of u uw gewicht nu wilt beheersen of een druk en actief leven leidt, het kan moeilijk zijn uw lichaam dagelijks van de benodigde 2 liter vloeistof te voorzien. 

Gebruik Meng 3-4 maatdopjes (15-20 ml) met 125 ml water. 473ml 40.80  euro 28.00Aantal  Formule 1 Voedingsshake

Formule 1 VoedingsshakeWanneer u gewicht probeert te verliezen of te beheersen, dan is het belangrijk een voedzaam en uitgebalanceerd dieet te behouden. Een evenwichtige maaltijd als Formula 1 helpt u uw calorie-inname te beheersen en zorgt toch voor het voldoende binnenkrijgen van essentiële vitaminen en mineralen, koolhydraten en proteïnen. Caloriebeheersend: 220 kcal per portie, Formula 1 shakes zijn rijk aan proteïnen uit zuivel en soja (18 g per portie) en een goede optie als u magere spiermassa op wilt bouwen door training. Een Formula 1 shake is snel te bereiden en een handig evenwichtig alternatief voor een calorierijk ontbijt, lunch of diner.

Gebruik Geniet dagelijks van een Formula 1 shake als evenwichtige maaltijd optie. 
Meng twee eetlepels poeder (26 gram) met 250 ml halfvolle melk (vetarm). 
• Indien gebruikt voor gewichtsbeheersing: Vervang dagelijks twee maaltijden met deze heerlijke shake en eet één uitgebalanceerde maaltijd. 
• Voor evenwichtige voeding: Vervang dagelijks één maaltijd met een Formula 1 shake en eet twee uitgebalanceerde maaltijden.
Verkrijgbaar in zes smaken: Cookies and Cream, Tropical Fruit, Vanille, Chocolade, Aardbeien en Cappuccino. 550g.


46.25  euro 31.95
Aantal  Formule 1 Voedingsshake - 780 gram Vanille

Formule 1 Voedingsshake - 780 gram VanilleFormule 1 voedingsshake Vanille 780 gram 30 porties - incl. lepel 

Geniet dagelijks van een Formula 1 shake als evenwichtige maaltijdoptie. Meng twee eetlepels poeder (26 gram) met 250 ml halfvolle melk (vetarm).
• Indien gebruikt voor gewichtsbeheersing: Vervang dagelijks twee maaltijden met deze heerlijke shake en eet één uitgebalanceerde maaltijd.
• Voor evenwichtige voeding: Vervang dagelijks één maaltijd met een Formula 1 shake en eet twee uitgebalanceerde maaltijden.


56.65  euro 38.50Aantal  Formule 2 Multivitamine Mannen Vrouwen

Formule 2 Multivitamine Mannen VrouwenFormula 2 Multi vitaminen, uw dagelijkse Multi vitaminen met meer dan 15 vitaminen en mineralen om u te helpen uw ADH te bereiken. Helpt u bij het bereiken van uw dagelijkse vitaminen- en mineralenbehoefte als onderdeel van een evenwichtig en uitgebalanceerd dieet. Vitamine A, foliumzuur, B6, B12 en zink helpen bij het onderhouden van de normale functie van het immuunsysteem. Calcium en fosfor voor het onderhoud van goede botten en tanden. Het is belangrijk om gevarieerde en uitgebalanceerde maaltijden in uw dagelijkse dieet te hebben. Als uw levensstijl hectisch is en u het lastig vindt de juiste balans te vinden, ondersteun uw lichaam dan met F2 Multi vitaminen complex dat de essentiële vitaminen en mineralen biedt die uw lichaam nodig heeft. 

Gebruik Driemaal daags één tablet bij de maaltijd. Dit product kan gebruikt worden samen met de Herbalife Formula 1 Voedingsshakemix. 90 tabletten.


21.95  euro 13.20
Aantal  Instant Kruidendrank

Instant KruidendrankEen verfrissende drank, laag in calorieën en geïnfundeerd met groene en zwarte thee. Weinig calorieën – ongeveer 6 kcal per portie. Eén kopje Instant Kruidendrank bevat 85 mg cafeïne om te helpen de alertheid te verhogen en concentratie te verbeteren. Onze groene thee is uit water geëxtraheerd om u het beste uit groene thee te geven. Kan zowel warm als koud gedronken worden, afhankelijk van waar u zin in heeft. Deze unieke mix van orange pekoe – een traditionele zwarte thee, en groene thee, met extracten van de malvabloem, hibiscusbloem en kardemomzaad, is ontwikkeld om te doen herleven en verfrissen. Als u een drukke of actieve levensstijl leidt, voelt u zich wellicht vaak niet helemaal alert en heeft u moeite geconcentreerd te blijven. Met 6 kcal per portie is Instant Kruidendrank een verfrissende drank die zowel warm als koud gedronken kan worden.  Het is een geweldige manier om u te helpen uw dagelijks benodigde vloeistofinname te behalen. 

Gebruik Meng een ½ theelepel (ongeveer 1,7 g) met 250 ml heet of koud water. Instant Kruidendrank is een verfrissende drank die u op zichzelf kunt drinken of tijdens de maaltijd en bevat slechts 6,2 kcal per portie. 50 gram. - Verkrijgbaar in de smaken Original, Citroen, Framboos en Perzik 


28.75  euro 19.85
Aantal  Instant Kruidendrank Original

Instant Kruidendrank OriginalEen verfrissende drank, laag in calorieën en geïnfundeerd met groene en zwarte thee. Weinig calorieën – ongeveer 6 kcal per portie. Eén kopje Instant Kruidendrank bevat 85 mg cafeïne om te helpen de alertheid te verhogen en concentratie te verbeteren. Onze groene thee is uit water geëxtraheerd om u het beste uit groene thee te geven. Kan zowel warm als koud gedronken worden, afhankelijk van waar u zin in heeft. Deze unieke mix van orange pekoe – een traditionele zwarte thee, en groene thee, met extracten van de malvabloem, hibiscusbloem en kardemomzaad, is ontwikkeld om te doen herleven en verfrissen. Als u een drukke of actieve levensstijl leidt, voelt u zich wellicht vaak niet helemaal alert en heeft u moeite geconcentreerd te blijven. Met 6 kcal per portie is Instant Kruidendrank een verfrissende drank die zowel warm als koud gedronken kan worden.  Het is een geweldige manier om u te helpen uw dagelijks benodigde vloeistofinname te behalen. 

Gebruik Meng een ½ theelepel (ongeveer 1,7 g) met 250 ml heet of koud water. Instant Kruidendrank is een verfrissende drank die u op zichzelf kunt drinken of tijdens de maaltijd en bevat slechts 6,2 kcal per portie. Verkrijgbaar in de smaak 100 gram.


52.50  euro 35.55Aantal  Vezel en kruidentabletten

Vezel en kruidentablettenHerbalife is erg blij mee te kunnen delen dat de formule van Vezel & Kruiden aangepast is.

Het kan soms moeilijk zijn om aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 25gr vezels per dag te voldoen. Nieuwe Vezel & Kruiden bevat 3gr per dagelijkse portie, om u te helpen dit te behalen - het bevat zowel oplosbare als onoplosbare vezels met toegevoegde inuline vezels.

Wat is er veranderd? 
- Vezel inhoud is toegenomen met +94% (van 1,55g naar 3g per dagelijkse portie) 
- Bevat nu zowel oplosbare als onoplosbare vezels , met toegevoegde inulinevezels
- Totale botanische inhoud toegenomen - dit was 85mg, nu 100mg per tablet
- Peterselie toegenomen van 10mg naar 100mg per tablet
- Andere kruiden verwijderd - papaya, hibiscus, pepermunt, kamille, eucalyptus, sinaasappelbloesem, venkel, appelcider
- Grootte van tablet - was 686mg, nu 900mg

Wat is er niet veranderd?
- Totaalportie blijft hetzelfde - 30 porties per pot
- Hoeveelheid per dag blijft hetzelfde - 6 tabletten per dag
- 180 tabletten per pot

Gebruik Neem twee tabletten bij iedere maaltijd, driemaal per dag. Dit product kan gebruikt worden samen met de Herbalife Formula 1 Voedingsshakemix en het Herbalife Formula 2 Multivitaminencomplex. 180 tabletten.


18.50  euro 12.50Aantal